Vacatures


 

Cen­ter­com is een buitenreclame exploitant actief in meer dan 100 gemeen­ten in Ned­er­land. Cen­ter­com BV is een medi­a­bedrijf met diverse netwerken in de buiten­reclame. Dit zijn onder andere een poster­netwerk in het straat­beeld (het voor­ma­lige Bizon Buiten­reclame), in winkel­cen­tra en in super­mark­ten door heel Ned­er­land. Deze netwerken richten zich op het bereiken, en het beïn­vloe­den van con­sumenten, bood­schap­pers & shop­pers. De reclamevlakken van Cen­ter­com bereiken weke­lijks miljoe­nen con­sumenten en staan opgesteld in winkel­cen­tra, super­mark­ten en op straat in de open­bare ruimte.


Cen­ter­com is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf en is op zoek naar nieuwe collega’s die ons team op korte ter­mijn willen komen ver­sterken.

Momenteel zijn wij op zoek naar:
- Accountmanager Buitendienst regio Noord-Holland
- Stagiair sales/marketing
 

 Accountmanager Buitendienst regio Noord-Holland (40 uur p.w.)


Centercom BV exploiteert diverse landelijke medianetwerken in de buitenreclame. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen mensen. Voor ons A0 posternetwerk op straat zijn wij op zoek naar een Accountmanager Buitendienst regio Noord-Holland.

Als Accountmanager Buitendienst regio Noord-Holland ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van je eigen klantenpakket in de regio Noord-Holland. Je wordt geacht je proactief in te spannen voor het team en jouw regio daarbinnen, dit om de gestelde doelen op zowel individueel als collectief gebied te behalen. Het bezoeken van de klant zal jouw centrale taak zijn, maar tevens word je geacht op kantoor telefonisch contacten te onderhouden voor het uitbrengen van voorstellen ed. en het maken van je eigen afspraken.


Verantwoordelijkheden:
- Het behalen van gestelde omzetdoelstellingen door middel van telefonische verkoop;
- Gestructureerd en adequaat relaties met bestaande en potentiële klanten opbouwen en 
onderhouden (zowel telefonisch als bezoeken bij (potentiële) klanten);.
- Analyseren van de huidige markt: spelers, (potentiële) klanten, klantwensen en ontwikkelingen;
- Doeltreffend acteren op commerciële mogelijkheden bij klanten;
- Rapporteren aan de Sales Director, overleg over markt- en productontwikkelingen.


Func­tie eisen:
- Commercieel track record van 2 a 3 jaar, relevante ervaring in de media is een pre;
- Woonachtig in de regio Noord-Holland;
- Communicatieve, ondernemende, inspirerende, enthousiasmerende teamplayer die in- en extern op elk niveau snel kan schakelen;
- Taalkundig en cijfermatig sterk;
- Doel-, actie-, resultaat- en oplossingsgericht;
- Creatief, open-minded attitude, "can-do" mentaliteit;
- Outdoor advertising ervaring is een pre;
- Zelfstandig opererend.


Wij bieden:
Een prettige werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging, waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Echte teamplayers zullen zich snel thuis voelen. Wij bieden uitstekende primaire– en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor vra­gen en sol­lic­i­taties kun je terecht bij Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 
Uitdagende commerciele stage in de media


Centercom BV exploiteert diverse landelijke medianetwerken in de buitenreclame. Deze netwerken richten zich op het bereiken en het beïnvloeden van consumenten, boodschappers & shoppers. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen consumenten en staan opgesteld in winkelcentra, supermarkten en op straat in de openbare ruimte.


We zijn op zoek naar stagiair(e)s die voor de duur van minimaal 20 weken 5 maanden (fulltime) bij ons willen meewerken. Wil je eerder starten met je stage, dan is dat zeker bespreekbaar.Tijdens deze commerciële stage ben je zowel werkzaam op de sales- als op de marketing afdeling van Centercom. Je maakt dus kennis met sales gerelateerde werkzaamheden, maar ook met de werkzaamheden van een marketing afdeling.


Verantwoordelijkheden:
- Beheer en verspreiding van de bewijsfotografie-database;
- Operationele ondersteuning van de salesafdeling;
- Notuleren bij de salesmeeting;
- Operationele ondersteuning van het marketingteam;
- Online en offline marketingcommunicatie;
- Ondersteunen bij de ontwikkeling van salesmaterialen;
- Voorbereiden van beurzen.


Functie/Profiel eisen:
- Je volgt bij voorkeur een HBO opleiding, richting Commerciële Economie;
- Je hebt affiniteit met media;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift;
- Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
- Je bent pro-actief en kunt zelfstandig werken;
- Kennis van Indesign/Photoshop is een pré.


Centercom biedt:
Een fantastische leer-/werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Voor vragen en sollicitaties m.b.t. deze stageplek kun je terecht bij Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION