Vacatures

 

Cen­ter­com is een buitenreclame exploitant actief in meer dan 100 gemeen­ten in Ned­er­land. Cen­ter­com BV is een medi­a­bedrijf met diverse netwerken in de buiten­reclame. Dit zijn onder andere een poster­netwerk in het straat­beeld (het voor­ma­lige Bizon Buiten­reclame) en in super­mark­ten door heel Ned­er­land. Deze netwerken richten zich op het bereiken, en het beïn­vloe­den van con­sumenten, bood­schap­pers & shop­pers. De reclamevlakken van Cen­ter­com bereiken weke­lijks miljoe­nen con­sumenten en staan opgesteld in horeca, super­mark­ten en op straat in de open­bare ruimte.

Cen­ter­com is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf en is op zoek naar nieuwe collega’s die ons team op korte ter­mijn willen komen ver­sterken.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

- Sales Support Medewerker Media (40 uur p.w.)
- Accountmanager Cultuur (40 uur p.w.)
- Accountmanager Binnendienst Centercom Buitenreclame (40 uur p.w.) 
- Stagiair sales/marketing

 


 

Sales Support Medewerker Media (40 uur p.w.)

 

Jij bent op je best als je 38 pannetjes op het vuur kan houden. Je krijgt energie van een dynamische en gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je houdt van een zeer afwisselend takenpakket en bent in staat vlot te schakelen. Media spreekt jou aan en je past in een jonge werkomgeving. Jij bent de Sales Support Medewerker die we zoeken!

 

Functie inhoud Sales Support Medewerker
• Telefonisch te woord staan van klanten en leveranciers;
• Het uitbrengen van offertes;
• Alle binnenkomende mail beantwoorden;
• CRM systeem op orde houden;
• Drukwerk bestellen en controleren;
• Jaarschema’s opstellen en overzichten maken, plannen;
• Regelen en organiseren van diverse commerciële zaken.

 

Functie eisen Sales Support Medewerker
• HBO werk en denk niveau
• minimaal 2 jaar ervaring in soort gelijke rol
• Secuur zijn aangelegd;
• Ben je communicatief, vind je contact met klanten leuk;
• Je houdt van diversiteit en bent op je best als er druk ontstaat;
• Collega’s aansporen zodat offertes worden afgetikt;
• Goede beheersing Nederlands en Engels;

 

Arbeidsvoorwaarden Sales Support Medewerker
• Marktconform salaris;
• Uitstekende opleiding en ontwikkel mogelijkheden;
• Dynamische en gezellige werkomgeving;
• Informele en hechte bedrijfscultuur, waar humor een belangrijk onderdeel is;
• Diverse leuke uitjes met het bedrijf;

 

Waar ga je werken?
Centercom is ruim 20 jaar actief als buitenreclame-exploitant. Onze reclameobjecten vormen tezamen een groot landelijk gespreid medianetwerk. Met dit netwerk biedt Centercom adverteerders de kans om direct met hun doelgroep te communiceren.

In 2010 heeft Centercom Bizon Buitenreclame overgenomen. Hiermee werden wij direct marktleider op het gebied van A0 affichage. Met ruim 36.000 A0-vlakken in Nederland bedienen wij zowel (inter)nationale merken als landelijke én lokale culturele instellingen van succesvolle buitenreclamecampagnes.

Voor vragen en sollicitaties kun je terecht bij Janine Kroes This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

Accountmanager Cultuur (40 uur p.w.)

 

Als Accountmanager Cultuur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van je eigen klantenpakket binnen de culturele sector. Dit doe je zowel telefonisch als face to face. Je gaat met grote regelmaat dus ook op bezoek bij jouw klanten en prospects.

Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen omzetdoelstellingen. Wat belangrijk is, is dat je gestructureerd en adequaat relaties met bestaande en potentiële klanten gaat opbouwen en onderhouden (zowel telefonisch als bezoeken bij de culturele instellingen). Om dit goed in kaart te brengen, analyseer je de huidige markt, welke spelers, (potentiële) klanten, klantwensen en ontwikkelingen zijn er. Je weet creatief en doeltreffend te acteren op media mogelijkheden bij klanten. Je hebt regelmatige overleg over markt- en productontwikkelingen.

 

Wat vragen wij van jou als Accountmanager Cultuur?
• HBO werk- en denkniveau;
• Zelfstandig opererend en ondernemend;
• Kennis, affiniteit met cultuur en media is een vereiste;
• Commercieel;
• Taalkundig en cijfermatig sterk;
• Proactief, aanpakker;
• Resultaat- en oplossingsgericht;
• Communicatief, enthousiast en zelfstandig;
• Sales ervaring

 

Wat kan je verwachten als Accountmanager Cultuur?
• Marktconform salaris;
• Uitstekende secundaire voorwaarden;
• Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel;
• Een prettige werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf;
• De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven;
• Mooi bedrijf in beweging, waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden;
• Echte teamplayers zullen zich snel thuis voelen!

 

Waar ga je werken?
Centercom is ruim 20 jaar actief als buitenreclame-exploitant. Onze reclameobjecten vormen tezamen een groot landelijk gespreid medianetwerk. Met dit netwerk biedt Centercom adverteerders de kans om direct met hun doelgroep te communiceren.

In 2010 heeft Centercom Bizon Buitenreclame overgenomen. Hiermee werden wij direct marktleider op het gebied van A0-affichage. Met ruim 36.000 A0-vlakken in Nederland bedienen wij zowel (inter)nationale merken als landelijke én lokale culturele instellingen van succesvolle buitenreclamecampagnes.

Voor vragen en sollicitaties kun je terecht bij Janine Kroes This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


 

Accountmanager Binnendienst Centercom Buitenreclame (40 uur p.w.)

 

Centercom BV exploiteert diverse landelijke medianetwerken in de buitenreclame. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen mensen. Wegens uitbreiding van ons salesteam zijn we op zoek naar een Accountmanager Binnendienst voor ons A0 posternetwerk op straat.

 

Het betreft zowel landelijke als regionale sales. Als Accountmanager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vooral uitbouwen van je eigen klantenpakket. Je wordt geacht je proactief in te spannen voor het team en jouw rol daarbinnen, dit om de gestelde doelen op zowel individueel als collectief gebied te behalen. Zowel het veel en slim bellen van je klanten en leads, als het verzorgen van het aftersales traject en het zorgen voor repeated business wordt van je verwacht.Verantwoordelijkheden:

- Het behalen van gestelde omzetdoelstellingen door middel van telefonische verkoop;
- Gestructureerd en adequaat relaties met bestaande en potentiële klanten telefonisch opbouwen en onderhouden. - Analyseren van de huidige markt: spelers, (potentiële) klanten, klantwensen en ontwikkelingen;
- Doeltreffend acteren op commerciële mogelijkheden bij klanten;
- Je rapporteert aan de Sales Director.


Functie eisen:

- Commerciële gretige instelling met honger voor omzet;
- Communicatieve, ondernemende, enthousiasmerende en zelfstandige instelling;
- Taalkundig en cijfermatig sterk in woord en schrift;
- Doel-, actie-, resultaat- en oplossingsgericht;
- Actieve persoonlijkheid die zich verantwoordelijk voor zijn eigen handel voelt;
- Afgeronde MBO opleiding;
- Affiniteit met de Media;

Wij bieden:

Een fantastische leer/werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Echte teamplayers zullen zich snel thuis voelen. Wij bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor vragen en sollicitaties kun je terecht bij Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Uitdagende commerciele stage in de media


Centercom BV exploiteert diverse landelijke medianetwerken in de buitenreclame. Deze netwerken richten zich op het bereiken en het beïnvloeden van consumenten, boodschappers & shoppers. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen consumenten en staan opgesteld in winkelcentra, supermarkten en op straat in de openbare ruimte.


We zijn op zoek naar stagiair(e)s die voor de duur van minimaal 20 weken 5 maanden (fulltime) bij ons willen meewerken. Wil je eerder starten met je stage, dan is dat zeker bespreekbaar.Tijdens deze commerciële stage ben je zowel werkzaam op de sales- als op de marketing afdeling van Centercom. Je maakt dus kennis met sales gerelateerde werkzaamheden, maar ook met de werkzaamheden van een marketing afdeling.


Verantwoordelijkheden:
- Beheer en verspreiding van de bewijsfotografie-database;
- Operationele ondersteuning van de salesafdeling;
- Notuleren bij de salesmeeting;
- Operationele ondersteuning van het marketingteam;
- Online en offline marketingcommunicatie;
- Ondersteunen bij de ontwikkeling van salesmaterialen;
- Voorbereiden van beurzen.


Functie/Profiel eisen:
- Je volgt bij voorkeur een HBO opleiding, richting Commerciële Economie;
- Je hebt affiniteit met media;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift;
- Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
- Je bent pro-actief en kunt zelfstandig werken;
- Kennis van Indesign/Photoshop is een pré.


Centercom biedt:
Een fantastische leer-/werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Voor vragen en sollicitaties m.b.t. deze stageplek kun je terecht bij Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION