Wel of niet de nieuwsbrief ontvangen?

BLOG 01 AVG

Gepubliceerd op 22 mei 2018 

 

We houden onze contacten graag goed op de hoogte van de ontwikkelingen van Centercom en daarom willen wij graag aandacht voor het volgende. Vanaf 25 mei gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Een nieuwe privacywetgeving die vanaf de genoemde datum voor de hele EU gaat gelden onder de naam GDPR. Omdat wij al onze contacten graag op de hoogte willen blijven houden vragen wij bij deze om uw wensen aan te geven.

 

Bijgesloten is een link waarbij huidige leden van de nieuwsbrief zich kunnen afmelden. Wie de nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, wat wij natuurlijk hopen, hoeft verder niks te doen. Wie hiervoor kiest of wie niet op dit bericht reageert, geeft automatisch toestemming om na 25 mei in het klantenbestand van Centercom te blijven.

 

Contactengegevens uit ons klantenbestand worden uitsluitend intern gebruikt. Deze worden niet gedeeld met derden. Deze contacten ontvangen zo nu en dan een e-mail met informatie over acties, ontwikkelingen en nieuws over Centercom en haar Buitenreclame- en Supermarktennetwerk.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. als u geen e-mails meer wilt ontvangen van Centercom en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.als u volledig uit het klantenbestand van Centercom verwijderd wilt worden.

 

 


 

 

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION